Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Hamnområde/service

Service

Som medlemi Kinda Båtklubb får du fritt nyttja faciliteterna i servicebyggnaden –  toa, dusch, kök och köksutrustning, tvättmaskin och torktumlare – samt klubbhus, grillplats och miljöanläggning. Här gäller självklart alltid regeln att lämna lokalen/platsen i rent och snyggt skick. Klubbhuset kan bokas för aktiviteter med koppling till klubbens verksamhet. Mejla din förfrågan till styrelsen.

Städdagar

Klubben anordnar gemensamma arbetsdagar under vår och höst, där var och en gör en insats efter förmåga. Dessa dagar är utmärkta tillfällen att lära känna varandra under trivsamma former. Uppslutningen brukar vara stor och stämningen gemytlig. Klubben bjuder på kaffe och smörgås eller korv, vilket är uppskattat efter några timmars arbete. Som medlem ska du delta vid minst en arbetsdag per år för att få den rabatterade medlemsavgiften!

Kodlås

Dörrarna till hamnens byggnader är låsta med kod, som byts ut inför varje sommarsäsong. Koden lämnas ut av styrelsen till dig som är medlem. Tänk på att aldrig lämna ut koden till ickemedlemmar/ okända personer. Gästande båtar som övernattar ska kontakta styrelsen för att erhålla gästkoden.

Vatten

Kran och slang med färskvatten finns vid servicebryggan, i skåp med kodlås. Kran med sjövatten finns vid klubbhuset. Vid tvätt av båt ska sjövatten användas, inte färskvatten.   

El

Du som hyr en båtplats har tillgång till eluttag via stolpar på bryggan. Det finns även eluttag vid klubbhusen. Dessa får användas för batteriladdning, slip- och borrmaskin/handverktyg samt högtryckstvätt och länspump.

Sopor

På våra miljöstationer kan du lämna hushållssopor, tomburkar och tomflaskor samt köldskyddsmedel, batterier och oljor. Övrigt material ansvarar du själv för att forsla bort. Läs mer under miljöföreskrifter. För tömning av din båttoalett finns en sugtömningsstation vid M/S Kinds brygga vid Åsundahallen/Björksund.

Parkering bilar

Använd i första hand de skyltade p-platserna. Om det är fullt går det bra att parkera på hamnplanen. Tänk på att lämna gott om utrymme vid iläggningsplatserna så att bilar med båttrailers enkelt kan köra runt och komma intill.

Kinda Båtklubb

Hackel Smedjeviken 1
590 44 Rimforsa
info@kindabatklubb.se

Annons