Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Bli medlem

Bli medlem

Vi har för närvarande inga lediga båtplatser, men du är välkommen att bli medlem och ställa dig i kö till en plats. Ett medlemskap i Kinda Båtklubb kostar 800 kronor per år. Då ingår anslutning till Svenska BåtUnionen, inklusive prenumeration av tidningen ”Båtliv” samt rabatt vid användning av vår trailerramp. Du som deltar i minst en städdag per år får 500 kronors rabatt på medlemsavgiften!
OBS Betaldatum blir ködatum.

Blankett för medlemsansökan (pdf)

Spara ned filen på din egen dator. Fyll i blanketten och mejla den till info@kindabatklubb.se eller posta till Kinda Båtklubb, Hackel Smedjeviken 1, 590 44 Rimforsa

Hyra båtplats

Att hyra en båtplats hos Kinda Båtklubb kostar mellan 580 och 2750 kronor per år, beroende på båtens storlek. Priset inkluderar bryggplats med tillgång till el samt tillgång till hamnens alla faciliteter –servicebrygga med dricksvatten, miljö- och sopstation, klubbhus samt servicehus med dusch, toa och fullt utrustat kök, tvättmaskin och torktumlare. Här finns också en trevlig grillplats med bord och bänkar. Som alternativ till båtplats erbjuder även klubben hyra av landplats på hamnplanen i mån av plats samt hyra av personlig rampnyckel.

Kinda Båtklubb

Hackel Smedjeviken 1
590 44 Rimforsa
info@kindabatklubb.se

Annons